DEWALTIN TAKUUPOLITIIKKA

1 vuoden takuu Euroopassa myytäville DEWALT-sähkötyökaluille


DEWALT luottaa tuotteidensa laatuun ja antaa erinomaisen takuun tämän tuotteen ammattikäyttäjille. Tämä takuu laajentaa käyttäjän oikeuksia heikentämättä ammattikäyttäjän sopimuspohjaisia oikeuksia eikä yksityisen muun kuin ammattikäyttäjän lainsäädäntöön perustuvia oikeuksia. Takuu on voimassa Euroopan unionin jäsenmaissa ja Euroopan vapaakauppa-alueella (EFTA). 

Jos DEWALT-laitteessa havaitaan materiaali- tai valmistusvika 12 kuukauden kuluessa ostopäivästä, DEWALT voi vaihtaa kaikki vialliset osat vaihdetaan maksutta tai vaihtaa laitteen uuteen harkintansa mukaan paikallisesta DEWALT-toimipisteestä, jällenmyyjältä tai osoitteesta www.2helpU.com saatavien Euroopassa noudatettavien DEWALT-sähkötyökalujen takuuehtojen mukaisesti.

Jos valtuutetussa huoltokorjaamossa todetaan, että Euroopassa noudatettavien DEWALT-sähkötyökalujen takuuehtojen vaatimukset eivät täyty, DEWALT varaa itselleen oikeuden kieltäytyä antamasta takuuhuoltoa. 

Voit pyytää takuuhuoltoa ottamalla yhteyden laitteen jälleenmyyjään tai lähimpään valtuutettuun DEWALT-huoltokorjaamoon. Saat yhteystiedot DeWALT-luettelosta tai ottamalla yhteyden tässä käyttöohjeessa mainittuun DEWALT-toimipaikkaan.

Luettelo valtuutetuista DeWALT-huoltokorjaamoista ja tiedot myynnin jälkeisestä palvelusta ovat Internet-sivustossa www.2helpU.com

3 vuoden takuu Euroopassa myytäville DEWALT-sähkötyökaluille


Euroopassa myytäville DEWALT-sähkötyökaluille annettava 1 vuoden takuu ostopäivästä lukien voidaan laajentaa 3 vuoden takuuksi. Seuraavat ehdot ovat voimassa.

1. Rekisteröiminen

DEWALT-tuotteen ensimmäisen käyttäjän tulee rekisteröidä se 4 viikon kuluessa ostamisesta osoitteessa www.DEWALT.eu/3. Silloin tulee antaa DEWALT-tuotteen käyttäjän yhteystiedot, työkalun luettelonumero, sarjanumero ja päivämääräkoodi. 

Jos työkalu kuuluu useita työkaluja sisältävään sarjaan, se rekisteröidään yksittäisenä työkaluna.

2. Yleiset säännöt ja ehdot

2.1 DEWALT-sähkötyökaluille Euroopassa myönnettävä 3 vuoden takuu myönnetään alkuperäiselle DEWALT-tuotteen ostajalle, joka on ostanut DEWALT-tuotteita Euroopassa toimivalta valtuutetulta DEWALT-jälleenmyyjältä ammattikäyttöön. DEWALT-sähkötyökaluille Euroopassa myönnettävää 3 vuoden takuuta ei myönnetä jälleenmyyntiin tai vuokrattaviksi tarkoitetuille DEWALT-tuotteille.

2.2 Tätä takuuta ei voi siirtää. Se myönnetään vain DEWALT-tuotteen ensimmäiselle käyttäjälle, joka on ostanut ja rekisteröinyt edellä kuvatun tuotteen.

2.3 Tässä asiakirjassa kuvattujen sääntöjen ja ehtojen lisäksi noudatetaan Euroopassa myönnettävän DEWALT-sähkötyökalujen takuun sääntöjä ja ehtoja. 

2.4 Tuotteen korjaaminen tai vaihtaminen tämän takuun nojalla ei pidennä takuun voimassaoloa. 3 vuoden takuuaika alkaa ostopäivänä ja päättyy 36 kuukauden kuluttua.

2.5 Rekisteröimällä tuotteen Euroopassa myönnettävää DEWALT-sähkötyökalujen takuuta varten käyttäjä hyväksyy edellä mainitut säännöt ja ehdot sekä tuotteen sulkemisen DEWALT 30-1-1 -käytännön ulkopuolelle, jonka voimassaolo päättyy 1.1.2016. 

3. DEWALTin Euroopassa sähkötyökaluille myöntämän 3 vuoden takuun ulkopuolelle suljettavat tuotteet

Euroopassa myönnettävän DEWALT-sähkötyökalujen takuuehtojen osassa 3 ulkopuolelle suljettavien tuotteiden lisäksi seuraavat tuotteet suljetaan sen ulkopuolelle: 

Kiinnitystyökalut, kuten naulaimet ja ruutikäyttöiset iskutyökalut

Akut (lukuun ottamatta Powerstack™)  ja laturit.

Kunnostetut tuotteet, jotka on varustettu Factory rework- ja/tai Q-merkinnällä.

4. Takuuhuollon saaminen

4.1 Voit pyytää takuuhuoltoa ottamalla yhteyden DEWALT-jälleenmyyjään tai lähimpään valtuutettuun DEWALT-huoltokorjaamoon. Osoitteet ovat sivustossa www.2helpU.com.

4.2 DEWALT-työkalu täytyy palauttaa jälleenmyyjälle tai valtuutettuun DEWALT-huoltokorjaamoon kaikkine osineen. Sen mukana täytyy toimittaa alkuperäinen todistus ostosta ja voimassaoleva todistus Euroopassa myönnettävästä 3 vuoden DEWALT-takuusta.

4.3 Jos valtuutetussa huoltokorjaamossa todetaan, että kyse ei ole materiaali- tai valmistusviasta tai että Euroopassa noudatettavien DEWALT-sähkötyökalujen takuuehtojen vaatimukset eivät täyty, DEWALT varaa itselleen oikeuden kieltäytyä antamasta takuuhuoltoa. 

5. Sääntöihin ja ehtoihin tehtävät muutokset

5.1 DEWALT pidättää itselleen oikeuden tehdä muutoksia takuun sisältöön ja voimassaoloon sekä tuotteiden takuun piiriin kuulumiseen oman harkintansa mukaisesti.

5.2 Euroopassa DEWALT-sähkötyökaluille myönnettävän takuun voimassaolevat säännöt ja ehdot ovat saatavana osoitteesta www.2helpU.com, paikalliselta DEWALT-jälleenmyyjältä tai DEWALT-toimipaikoista.  

Klikkaa tästä meidän täydellisiin takuuehtoihin. 

Lisensoidut tuotteet 

Tikkaat 5 vuoden takuu, työkaluvaunut 5 vuoden takuu, sähköllä toimivat märkä-/kuivaimurit 3 vuoden takuu, polttomoottorigeneraattorit 1 vuoden takuu, sähkö- ja polttomoottorikäyttöiset painepesurit 1 vuoden takuu, radiopuhelimet 1 vuoden takuu, vaatteet ja jalkineet 6 kuukauden takuu 

DEWALT on myöntänyt seuraavien tuotteiden valmistuksen ja myynnin lisenssillä alla ilmoitetuilla takuuajoilla, kullekin lisenssinsaajalle ilmoitetuksi ajaksi. Ehdot takuissa ovat samat kuin DEWALT-sähkötyökalujen yhden vuoden takuissa.