Ei Eurooppalaiset tuotteet

Ei CE-merkityt tuotteet


DEWALT valmistaa sähkötyökaluja ja tarvikkeita. Tuotteitamme ja palvelujamme on myynnissä maailmanlaajuisesti yli 100 maassa.

Kaikilla tuotteilla on erilaiset lakisääteiset vaatimukset riippuen siitä, mille markkinalle kyseinen tuote on tarkoitettu. Euroopassa, Euroopan Unioni määrittelee lait ja vaatimukset, jotka tuotteiden on täytettävä ennen kuin tuote voi saada CE-merkinnän ja se voidaan julkaista Eurooppalaisilla markkinoilla

Joillekin tuotteille Eurooppalainen lainsäädäntö vaatii virallisen testilaitoksen tekemän CE tyyppihyväksynnän ennen kuin tuotetta voidaan myydä Unionin alueella. Jos tuotetta ei ole suunniteltu Eurooppalaisille markkinoille, ei tuote välttämättä vastaa Eurooppalaisen lainsäädännön vaatimuksia.

Kaikki DEWALTin Euroopan alueella myymät tuotteet ovat CE merkittyjä. DEWALT Europe on lakisääteisessä vastuussa siitä, että kaikki kyseisen yrityksen markkinoille laskemat tuotteet täyttävät CE merkin vaatimat lakisääteiset vaatimukset.

On mahdollista, että tuotteita, jotka on valmistettu muille markkinoille, kuten Yhdysvaltojen tai Kauko-Idän markkinoille, maahantuodaan Eurooppaan yksityishenkilöiden ja kolmansien osapuolien johdosta. Vaikka tuote voi olla päällisin puolin samannäköinen kuin Euroopassa myytävät mallit, tuote tai/ja sen komponentit eivät täytä CE merkinnän vaatimuksia.

DEWALTin tuotteilleen tarjoama varaosapalvelu ja takuu ovat maa- ja aluekohtaisia. Tuotteen omistaja, joka on ostanut ei CE-merkityn tuotteen ja haluaa sille tuotetukea varaosien tai takuun muodossa, on otettava yhteyttä tuotteen myyjään. Jos tuote on ostettu Internetin kautta, joko myyjä tai maahantuoja on lakisääteisessä vastuussa siitä, että tuote täyttää turvallisuus- ja tuotemääräykset.